banner-728-90
Oglas
menu
Kocbekova priznanja so od župana Antona Špeha prejeli trije bodoči gimnazijci (z desne) Nika Krašovic, Miha Vodušek in Kristina Božič. (Foto: ŠS)  Kocbekova priznanja so od župana Antona Špeha prejeli trije bodoči gimnazijci (z desne) Nika Krašovic, Miha Vodušek in Kristina Božič. (Foto: ŠS)

Županovo priznanje najbolj uspešnim gornjegrajskim devetošolcem


Štefka Sem, 15.7.2020 16:47:00

Gornjegrajski župan Anton Špeh je pretekli teden gostil tri najbolj uspešne devetošolce, ki so vsa leta šolanja dosegli najboljši uspeh. Kristina Božič, Nika Krašovic in Miha Vodušek so prejeli Kocbekova priznanja in knjigo o Gornjem Gradu. Župan jim je zaželel, da bi tudi v srednji šoli in še naprej delali tako uspešno kot do sedaj. Dodal je še, da so jim vrata njegove pisarne vedno odprta, še posebej pa bi bil vesel, če bi se po študiju vrnili v domače kraje in na svoj način pripomogli k razvoju in uspehu občine.


 


VSI TRIJE ODHAJAJO NA GIMNAZIJO


Nika in Miha sta se vpisala na celjsko Kajuhovo gimnazijo, Nika bo obiskovala športni oddelek, saj je perspektivna smučarska skakalka. Kristina bo šolanje nadaljevala na Škofijski klasični gimnaziji v Šentvidu pri Ljubljani. Kam jih bo pozneje zanesla pot, še niso povsem prepričani. V imenu vseh učencev so izkoristili priložnost in se županu zahvalili, da jim je občina s plačilom prevoza omogočila zaključni izlet na morje, na katerega so odšli skupaj s starši. Imeli so se odlično in zaključno druženje jim bo ostalo v lepem spominu na skupno preživljanje let v osnovni šoli.


 

Savinjske novice
Oglas
-->
Savinjske novice
Oglas


logo-white-neg

Savinjske novice d.o.o.

Šmihelska cesta 2, 3330 Mozirje, T: 03 839 07 90, splet@savinjske.com
Naložbo (Vavčer za digitalni marketing – izdelavo spletne strani in spletne trgovine)
sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.