banner-728-90
Oglas
menu
Študentka medicine Mojca Bitenc (druga z desne) je ob snemanju spota kot asistentka režije spoznala avdiovizualni svet. (Foto: Alja Cestnik)  Študentka medicine Mojca Bitenc (druga z desne) je ob snemanju spota kot asistentka režije spoznala avdiovizualni svet. (Foto: Alja Cestnik)

Mojca Bitenc iz Varpolj na snemanju s Primožem Rogličem


Marija Šukalo, 15.7.2020 14:00:00

Pred dnevi je luč sveta ugledal videospot za pesem S tabo je Slovenija, ki jo je kot uradno navijaško himno kolesarju Primožu Rogliču napisal glasbenik Dejan Žujič. Kot asistentka režiserja Roka Hvale je pri nastajanju videospota sodelovala tudi Mojca Bitenc iz Varpolj. Bitenčeva je sodelovala s Hvalo tudi v oddaji Late night show z Rokom. V seriji petih oddaj, ki se ob ponedeljkih pojavijo na njegovem youtube profilu, je tako študentka medicine spoznala avdiovizualni svet.


 


ŽE PO PRVEM KADRU PADLA VSA TREMA


Snemanje prvih kadrov je ekipa pričela v Primoževem domačem kraju Kisovcu. »Če sem bila pred snemanjem še rahlo nervozna in nisem vedela, kaj pričakovati, je že po prvem posnetem kadru padla vsa trema. Z ekipo smo se res dobro ujeli, imela sem občutek, kot da smo že izkušena, ubrana zasedba. Poleg tega je bilo res lepo videti, koliko ljudi je bilo pripravljeno sodelovati in kako so vsi ponosni na Rogliča,« je povedala Bitenčeva, ki je navdušena nad svetovno znanim kolesarjem.


 


VARPOLJČANKI NITI PISANJE BESEDIL NI TUJE


»Primož je še vedno preprost, odprt in za športnika takšnega kova je zelo prizemljen. Vsakemu je namenil kakšno prijazno besedo in bil ves čas nasmejan. V videospotu ga lahko vidite, kako igra tako kitaro kot bobne. Čeprav pred tem nikoli ni igral še nobenega inštrumenta, je ob napotkih režiserja hitro zapopadel osnove in se izkazal kot odličen imitator.« Varpoljčanki niti pisanje besedil ni tuje. Žulič je namreč uglasbil njeno besedilo Kadar si z mano.


 

Savinjske novice
Oglas
-->
Savinjske novice
Oglas


logo-white-neg

Savinjske novice d.o.o.

Šmihelska cesta 2, 3330 Mozirje, T: 03 839 07 90, splet@savinjske.com
Naložbo (Vavčer za digitalni marketing – izdelavo spletne strani in spletne trgovine)
sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.