banner-728-90
Oglas
menu
Ekipa Malince in njihove ambasadorke, ki so se udeležile športnega dneva. (Foto: arhiv Malince)  Ekipa Malince in njihove ambasadorke, ki so se udeležile športnega dneva. (Foto: arhiv Malince)

Podjetje Malinca za svoje ambasadorke organiziralo športni dan ob Velenjskem jezeru


Nastasja Kotnik, 14.7.2020 9:13:00

Blagovna znamka Malinca se z ozaveščanjem o zdravem načinu življenja in pomembnosti gibanja skuša približati čim širši množici, saj je zdrav način življenja ena najpomembnejših vrednot mladega podjetja. V svojem slogu so tokrat ob Velenjskem jezeru organizirali športni dan za svoje ambasadorke, ki so jih ob tej priložnosti povabili tudi v svoje nove prostore.


 


Gibanje in zdrav življenjski slog sta dve pomembni področji, ki jih podpira podjetje Malinca. Na njihovi spletni strani je mogoče najti veliko informacij na to temo, saj sodelujejo tako z osebnimi trenerji kot tudi s prehranskimi svetovalci. Da bi svoje poslanstvo razširili med čim več ljudi, so za svoje ambasadorke organizirali dan poletnih dejavnosti ob Velenjskem jezeru. Jezero je poleti priljubljena točka v Šaleški dolini, nahaja pa se v neposredni bližini novih prostorov Malince, kamor so ob tej priložnosti dekleta povabili na ogled in osvežitev.


 


malinca-supanje


Dekleta so lahko preizkusila tudi vodne športe, kot je na primer vožnja s SUP-om. (Foto: arhiv Malince)


 


Med obiskovalkami so bile tudi znane slovenske osebnosti, kot so Ajda Rotar Urankar, slovenska youtuberka Alenka Trogrlič, zelo uspešna slovenska kajakašica na divjih vodah Urša Kragelj in druge. Za obiskovalke so pripravili različne dejavnosti, ki so vključevale trening telesa in trening raztezanja z osebnima trenerjema Nejcem Pongracem in Nino Strojnik, preizkusile pa so lahko tudi vodne športe, kot sta vožnja s SUP-om in vožnja s kajakom.


 


malinca-joga


Za obiskovalke so pripravili različne dejavnosti, ki so vključevale trening telesa in trening raztezanja. (Foto: arhiv Malince)


 


V Malinci se zavedajo, da je pomembno, da svoje poslanstvo in ozaveščanje o zdravem načinu življenja približajo čim širši množici. Ker so njihove ambasadorke dekleta, ki to poslanstvo razumejo in podpirajo, verjamejo, da jim bo z njihovo pomočjo uspelo doseči še širši krog ljudi.


 

Savinjske novice
Oglas
-->
Savinjske novice
Oglas


logo-white-neg

Savinjske novice d.o.o.

Šmihelska cesta 2, 3330 Mozirje, T: 03 839 07 90, splet@savinjske.com
Naložbo (Vavčer za digitalni marketing – izdelavo spletne strani in spletne trgovine)
sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.