savinjske novice
Oglas
menu
Lisa Marie je bila z Benjaminom v zelo tesnem odnosu. Leta 2012 sta na Twitterju razkrila, da sta si za materinski dan omislila enako tetovažo – keltski znak za večnost. (Foto: BFN Today)  Lisa Marie je bila z Benjaminom v zelo tesnem odnosu. Leta 2012 sta na Twitterju razkrila, da sta si za materinski dan omislila enako tetovažo – keltski znak za večnost. (Foto: BFN Today)

Umrl je edini vnuk Elvisa Presleyja, Benjamin Keough


Nastasja Kotnik


Iz ZDA prihaja žalostna vest o smrti Benjamina Keougha, edinega vnuka legendarnega glasbenika Elvisa Presleyja. Novico je potrdil Roger Widynowski, menedžer Elvisove hčerke Lise Marie Presley.


 


Keougha so v nedeljo našli mrtvega v kraju Calabasas v bližini Los Angelesa. Portal TMZ poroča, da naj bi bil zanj usoden strel, ki si ga je zadal sam. "Lisa Marie Presley je zlomljena in neutolažljiva," je sporočil, "a se trudi ostati močna za svoji 11-letni dvojčici in najstarejšo hči Riley."


 


Lisa Marie Presley je edini otrok Elvisa Presleyja (1935-1977), rodila pa se je v njegovem zakonu s Priscillo Presley.


Benjaminov oče je bil glasbenik Danny Keough, s katerim je bila Presleyjeva poročena med letoma 1988 in 1994. Keough se v javnosti ni pojavljal pogosto, kot navaja AFP pa naj bi na redkih dostopnih fotografijah zelo spominjal na pokojnega dedka. Tudi njegova mati je večkrat rekla, da je Keoughova podobnost z dedkom preprosto neverjetna.


 


 elvis-benjamin


"Vsi so se obračali in ga gledali, vsakič ko je šel mimo. Grabili so ga in se fotografirali z njim, ker mu je res nenavadno podoben. Včasih še mene preplavi srh zaradi podobnosti med njima," je povedala pred leti Lisa Marie.


  


"Poznala sem te, že preden si se sploh rodila. Nikoli si nisem mislila, da boš v življenju trpela tako hude bolečine," je družini med prvimi na družbenih omrežjih svoje sožalje sporočila Nancy Sinatra.


 


 

MehaM
Oglas
Poplave 2023
Oglas


logo-white-neg

Savinjske novice d.o.o.

Šmihelska cesta 2, 3330 Mozirje, T: 03 839 07 90
Naložbo (Vavčer za digitalni marketing – izdelavo spletne strani in spletne trgovine)
sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.