banner-728-90
Oglas
menu
Policija zbira informacije za razjasnitev okoliščin pri treh prometnih nesrečah. Dve sta se zgodili v Velenju, ena pa v Celju. (Foto: FB profil Policijske uprave Celje)  Policija zbira informacije za razjasnitev okoliščin pri treh prometnih nesrečah. Dve sta se zgodili v Velenju, ena pa v Celju. (Foto: FB profil Policijske uprave Celje)

Policija prosi za pomoč očividce pri kar treh prometnih nesrečah


Nastasja Kotnik, 11.7.2020 9:01:00

Policijska uprava Celje prosi za pomoč očividce treh prometnih nesreč, o katerih so bili obveščeni.


 


Prva prometna nesreča se je zgodila v sredo, 1. julija, ob 6.40 uri, v neposredni bližini stanovanjskega bloka na Čopovi ulici 23, v Celju, kjer je v 47-letno kolesarko, ki se je pripeljala po kolesarski stezi iz smeri Ljubljanske ceste, pred križiščem z ulico na Zelenico, trčil voznik skiroja na električni pogon. Kolesarka je padla, voznik skiroja je po trčenju ustavil, ko pa je videl, da se je kolesarka pobrala, je odpeljal naprej po kolesarski stezi proti glavni cesti. Kolesarka, ki se je v trčenju hudo poškodovala, je pomoč v celjski bolnišnici poiskala šele v četrtek, ko so bili policisti o prometni nesreči tudi obveščeni.


 


Druga prometna nesreča se je zgodila v torek, 7. julija, ob 19.20 uri, v Šaleku, na označenem območju za pešce. Otrok, ki se je z neprilagojeno hitrostjo pripeljal s kolesom, je na ploščadi med stanovanjskimi bloki, v neposredni bližini večstanovanjske zgradbe Šalek 90, trčil v 10-letno peško. Oba otroka sta padla, kolesar se je po padcu pobral in odpeljal. Deklica, ki si je pri padcu zlomila roko, je pomoč v četrtek poiskala v Splošni bolnišnici Celje.


 


Tretjo prometno nesrečo so policisti obravnavali ta četrtek, okoli 15.50 ure, na parkirišču pred glavno pošto oziroma pri trgovskem centru Spar v Velenju, na naslovu Kidričeva 2B, kjer je mladoletna voznica mopeda padla, ko se je izogibala trčenju z osebnim vozilom znamke Toyota, bele barve, s katerim je vzvratno s parkirišča zapeljal starejši voznik. Do trčenja med vozili ni prišlo. Voznik naj bi padec videl, vendar na kraju ni ustavil. Mladoletna mopedistka se je pri padcu poškodovala.


 


Vse, ki ste katero od omenjenih prometnih nesreč videli ali o njej karkoli veste prosijo, da pokličete na telefonsko številko 113 ali policiji pošljete sporočilo na Facebooku (FB profil Policijske uprave Celje).


 

Savinjske novice
Oglas
-->
Savinjske novice
Oglas


logo-white-neg

Savinjske novice d.o.o.

Šmihelska cesta 2, 3330 Mozirje, T: 03 839 07 90, splet@savinjske.com
Naložbo (Vavčer za digitalni marketing – izdelavo spletne strani in spletne trgovine)
sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.