banner-728-90
Oglas
menu
Pri osumljenemu so policisti našli 90 kosov ekstazija, 35 gramov speeda in pripomočke za uživanje ter preprodajo drog. (Foto: arhiv PP Velenje)  Pri osumljenemu so policisti našli 90 kosov ekstazija, 35 gramov speeda in pripomočke za uživanje ter preprodajo drog. (Foto: arhiv PP Velenje)

Policisti v Velenju zasegli večjo količino prepovedane droge


Nastasja Kotnik, 29.6.2020 14:04:00

Policisti PP Velenje so z zbiranjem obvestil ugotovili, da se 32-letni občan z območja Velenja ukvarja s preprodajo droge. Na podlagi zbranih obvestil so pretekli teden opravili hišno preiskavo pri osumljencu. Ob pristopu k hišni preiskavi so policisti osumljenca neposredno zalotili pri prodaji prepovedane droge, saj se je v stanovanju poleg osumljenca nahajala oseba, ki je prišla kupit prepovedano drogo. Skupno so policisti pri osumljenemu našli in mu zasegli 90 kosov ekstazija, 35 gramov speeda, tehtnico in ostale pripomočke za uživanje droge.


 


Osumljeni je bil po opravljeni hišni preiskavi, zaradi suma storitve več kaznivih dejanj neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami, nedovoljenimi snovmi v športu in predhodnimi sestavinami za izdelavo prepovedani drog po 186. členu kazenskega zakonika, priveden k preiskovalnemu sodniku, ki je zanj odredil pripor.


 

MehaM
Oglas
MegaM
Oglas


logo-white-neg

Savinjske novice d.o.o.

Šmihelska cesta 2, 3330 Mozirje, T: 03 839 07 90, splet@savinjske.com
Naložbo (Vavčer za digitalni marketing – izdelavo spletne strani in spletne trgovine)
sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.