banner-728-90
Oglas
menu
Zmagovalka natečaja Teja Ermenc s predsednikom društva Janezom Janžetom in županjo Ano Rebernik. (Foto: MŠ)  Zmagovalka natečaja Teja Ermenc s predsednikom društva Janezom Janžetom in županjo Ano Rebernik. (Foto: MŠ)

Fotografija "Ptice na Raduhi" Teje Ermenc zmagala na razstavi Planinskega društva Rečica ob Savinji


Marija Šukalo, 28.6.2020 9:41:00

Planinsko društvo Rečica ob Savinji je v Centru za družine Medgen hiša na ogled postavilo fotografsko razstavo Pomlad in gore. O razpisu in avtorjih sta spregovorila predsednik društva Janez Janže in članica komisije za izbiro del Irena Jakuš. V času epidemije novega koronavirusa jim ni uspelo izvajati različnih pohodov in izletov v gore, ki so jih imeli v programu. Na vrhove so se zato podali virtualno preko fotografij iz preteklih let. Te so objavljali na svoji facebook strani, obiskovalci pa so jim namenjali svoje glasove preko všečkov.


 


Največ glasov je prejela fotografija Ptice na Raduhi Teje Ermenc, drugo mesto je zasedel Žan Kolar s fotografijo Pomlad prihaja na Lepenatko. Tretje in četrto mesto z enakim številom glasov si delita Kontrasti na Kamniškem sedlu Seada Ćuraka in Čemšeniška planina Veronike Strmšek. Ti avtorji so prejeli nagrade, zahvale za sodelovanje pa tudi drugi fotografi, ki so v svoj objektiv ujeli trenutke v gorah.


  udelezenci


Udeleženci natečaja so prejeli zahvalne listine za sodelovanje. (Foto: MŠ)


 


Razstavo, ki bo na ogled do konca junija, je odprla županja Ana Rebernik.


 

MehaM
Oglas
MegaM
Oglas


logo-white-neg

Savinjske novice d.o.o.

Šmihelska cesta 2, 3330 Mozirje, T: 03 839 07 90, splet@savinjske.com
Naložbo (Vavčer za digitalni marketing – izdelavo spletne strani in spletne trgovine)
sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.