banner-728-90
Oglas
menu
Z namestitvijo lesene fasade na objekt je poskrbljeno tudi za primeren videz, saj je naprava tik ob cesti pri vhodu v Luče. (Foto: ML)  Z namestitvijo lesene fasade na objekt je poskrbljeno tudi za primeren videz, saj je naprava tik ob cesti pri vhodu v Luče. (Foto: ML)

Na mestu bivše čistilne naprave v Lučah načrtovan zunanji fitnes


Marija Lebar, 27.6.2020 6:02:00

V teh dneh je Občina Luče zaključila z urejanjem okolice nove centralne komunalne čistilne naprave. V skladu z gradbenim dovoljenjem in obstoječo dokumentacijo ter zahtevami upravljavca so okoli naprave namestili ograjo in zatravili okolico.


 


POSKRBELI ZA PRIMEREN VIDEZ


Tako je na območju poskrbljeno za varnost same naprave kot tudi za morebitne sprehajalce, predvsem najmlajše. Ti bi bili v času praznjenja bazenov sicer lahko ogroženi. Z namestitvijo lesene fasade na objekt je poskrbljeno tudi za primeren videz, saj je naprava tik ob cesti pri vhodu v Luče.


 


PREDVIDENE POVRŠINE ZA REKREACIJO


Hkrati poteka odstranjevanje stare čistilne naprave in izravnava terena. Prostor na Hočevarjevi njivi je v občinskih prostorskih aktih namenjen rekreaciji, že sedaj pa tam občasno postavljajo prireditveni šotor, ko potekajo različne prireditve. Na mestu, kjer je stala stara čistilna naprava, so predvidene površine za rekreacijo in postavitev fitnesa na prostem.


 


teren


Odstranjevanje stare čistilne naprave in izravnava terena. (Foto: ML)


 


 

MehaM
Oglas
MegaM
Oglas


logo-white-neg

Savinjske novice d.o.o.

Šmihelska cesta 2, 3330 Mozirje, T: 03 839 07 90, splet@savinjske.com
Naložbo (Vavčer za digitalni marketing – izdelavo spletne strani in spletne trgovine)
sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.