banner-728-90
Oglas
menu
V letu 2019 je na Karitas pomoč s šolskimi potrebščinami prejelo 11.961 otrok. (Foto: Pixabay)  V letu 2019 je na Karitas pomoč s šolskimi potrebščinami prejelo 11.961 otrok. (Foto: Pixabay)

Začetek dobrodelne akcije za pomoč otrokom z nakupom šolskih potrebščin


Nastasja Kotnik, 25.6.2020 10:04:00

Karitas zbira sredstva za pomoč 12.000 socialno ogroženim otrokom v Sloveniji s šolskimi potrebščinami. Dobrodelna akcija Otroci nas potrebujejo je namenjena zbiranju finančnih sredstev za pomoč socialno ogroženim otrokom s šolskimi potrebščinami. Istočasno župnijske Karitas pričenjajo z zbiranjem prošenj socialno ogroženih družin za pomoč s šolskimi potrebščinami. 


 


Darovi se zbirajo:


• v vseh poslovalnicah Office&More ter Bags&More in v njihovi spletni trgovini, kjer lahko že za samo 1 € darujete kvaliteten zvezek,


• v več kot 250 prodajalnah Mercator po vsej Sloveniji, v katerih je za ta namen v bližini blagajn označen nakupovalni voziček.


 


Zbrane šolske potrebščine in sredstva iz dobrodelne akcije Otroci nas potrebujejo bo Karitas avgusta razdelila socialno ogroženim družinam s šoloobveznimi otroki. Neposredna pomoč bo realizirana v obliki paketov šolskih potrebščin ali v obliki bonov oz. naročilnic za nakup delovnih zvezkov in šolskih potrebščin. Družine v stiski se po pomoč glede šolskih potrebščin lahko obrnejo na najbližjo Karitas v svojem kraju. Vse informacije so na voljo tudi na škofijskih Karitas v Celju, Ljubljani, Mariboru, Novem mestu, Kopru in Murski Soboti. Njihovi kontaktni podatki so objavljeni na tej povezavi.


 


Plakat


 


 

MehaM
Oglas
MegaM
Oglas


logo-white-neg

Savinjske novice d.o.o.

Šmihelska cesta 2, 3330 Mozirje, T: 03 839 07 90, splet@savinjske.com
Naložbo (Vavčer za digitalni marketing – izdelavo spletne strani in spletne trgovine)
sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.