banner-728-90
Oglas
menu
Maraton Alpe je tradicionalna kolesarska prireditev, ki vsako leto v Kamnik privabi veliko število navdušencev. (Foto: Facebook stran Maraton Alpe)  Maraton Alpe je tradicionalna kolesarska prireditev, ki vsako leto v Kamnik privabi veliko število navdušencev. (Foto: Facebook stran Maraton Alpe)

14. Maraton Alpe Scott odpovedali zaradi dodatnih zahtev pri prehodu meje


Štefka Sem, 24.6.2020 13:58:00

Iz PR službe Maratona Alpe Scott so sporočili, da so zaradi dodatnih zahtev pri prehodu meje, ki jim organizatorji ne morejo ugoditi in so posledica spremenjenih razmer glede novega koronavirusa v regiji, primorani tradicionalni kolesarski maraton odpovedati. Vsem že prijavljenim kolesarjem bodo povrnili startnino.


 


Maraton okoli Kamniško-Savinjskih Alp bi potekal v nedeljo, 5. julija. Tekmovalci bi krenili in se vrnili v Kamnik ter se spopadli s prelazi Jezerski vrh, Pavličevo sedlo in Črnivec. Med zmagovalce maratona se je kot prvi leta 2007 vpisal Andrej Marovt Helešić z Ljubnega ob Savinji.


 


Trasa pelje skozi enajst občin. Največja udeležba na maratonu je bila leta 2011, ko se je s starta pognalo 705 kolesarjev.


 

MehaM
Oglas
MegaM
Oglas


logo-white-neg

Savinjske novice d.o.o.

Šmihelska cesta 2, 3330 Mozirje, T: 03 839 07 90, splet@savinjske.com
Naložbo (Vavčer za digitalni marketing – izdelavo spletne strani in spletne trgovine)
sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.