banner-728-90
Oglas
menu
Z desne: župan Ivan Suhoveršnik, ravnateljica Andreja Hramec, Ajda Novak, Gašper Repše in razrednik Jure Žagar (Foto: BK)  Z desne: župan Ivan Suhoveršnik, ravnateljica Andreja Hramec, Ajda Novak, Gašper Repše in razrednik Jure Žagar (Foto: BK)

Župan Občine Mozirje sprejel najboljša devetošolca


Benjamin Kanjir, 24.6.2020 8:20:00

Kot je že v navadi, je ob koncu osnovnega šolanja župan občine Mozirje Ivan Suhoveršnik povabil k sebi devetošolce, ki so dosegali odlične rezultate na področju šolanja skozi vseh devet let osnovne šole. V generaciji, ki je v teh dnevih zaključila devetletko v OŠ Mozirje, je tokrat to uspelo le dvema učencema, Ajdi Novak in Gašperju Repšetu.


 


ŽUPANOVA POHVALA


Učenca sta spremljala ravnateljica Andreja Hramec in razrednik Jure Žagar. Župan, vesel ob lepih dosežkih učencev, se jima je zahvalil za trud, ki sta ga vložila v učenje in doseganje lepih rezultatov. Hramčeva je opisala generacijo, katere del sta. Povedala je, da je v njej bistveno več fantov kot deklet.


 


V MOZIRJU DOBIJO UČENCI DOBRE PODLAGE ZA NAPREJ


Mozirska osnovna šola je znana po tem, da iz nje po koncu devetletke izhaja manjše število odličnjakov. Ravnateljica to dejstvo pripisuje doslednemu spoštovanju in izpolnjevanju kriterijev učiteljev. Da iz te šole učenci odhajajo dobro oboroženi z znanjem, se kaže na rezultatih, ki jih dosegajo v nadaljnjem izobraževalnem procesu v srednjih šolah. Znano je, da mozirski osnovnošolci tja pridejo z dobrimi učnimi podlagami.


 


NAJ SE VRNETA Z NOVIMI SPOZNANJI


Žagar je odličnjakoma položil na srce, da naj sedaj odideta v svet in pridno nabirata znanje, potem pa se s temi novimi spoznanji vrneta v domači kraj in v prihodnosti pomagata pri njegovem razvoju.


 

MehaM
Oglas
MegaM
Oglas


logo-white-neg

Savinjske novice d.o.o.

Šmihelska cesta 2, 3330 Mozirje, T: 03 839 07 90, splet@savinjske.com
Naložbo (Vavčer za digitalni marketing – izdelavo spletne strani in spletne trgovine)
sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.