banner-728-90
Oglas
menu
Iz Ljubljanskih mlekarn sporočajo, da se zaloga nalepk topi hitreje kot sladoled. (Foto: Ljubljanske mlekarne)  Iz Ljubljanskih mlekarn sporočajo, da se zaloga nalepk topi hitreje kot sladoled. (Foto: Ljubljanske mlekarne)

Domiselna marketinška akcija "To ni Planica!" postala velik uspeh


Nastasja Kotnik, 23.6.2020 12:05:00

V agenciji Internavti so v sodelovanju z Ljubljanskimi mlekarnami za blagovno znamko sladoledov Planica zasnovali rešitev, s katero želijo kupcem pomagati k izogibu neprijetnim presenečenjem.


 


Saj veste, da Slovenci v banjicah sladoledov Planica radi zamrzujemo različne domače dobrote. Tako se pogosto zgodi, da v banjici iz domačega zamrzovalnika najdete filane paprike, čufte, sarme, segedin ali druge doma pripravljene jedi. Da bi tovrstnim presenečenjem naredili konec, so pripravili preprosto rešitev. Serija nalepk TO NI Planica, namenjenih označevanju jedi, ki jih doma zamrzujemo v banjicah.


 


Marketinška akcija je postala velik uspeh predvsem na družbenih omrežjih. Poleg vsesplošnega slovenskega navdušenja nad nostalgično Planico je čar te kampanje v občutku poistovetenja s trenutkom, ko v banjici namesto sladoleda zagledaš čufte.


 


Če je ideja prepričala tudi vas, lahko nalepke kupite v trgovinah - najdete jih poleg zamrzovalnikov. 


 

MehaM
Oglas
MegaM
Oglas


logo-white-neg

Savinjske novice d.o.o.

Šmihelska cesta 2, 3330 Mozirje, T: 03 839 07 90, splet@savinjske.com
Naložbo (Vavčer za digitalni marketing – izdelavo spletne strani in spletne trgovine)
sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.