banner-728-90
Oglas
menu
Devetih najboljših učencev Osnovne šole Ljubno z županom Franjem Naraločnikom (levo), učiteljico Ksenijo Poličnik (druga z leve) in ravnateljem mag. Samom Kramerjem (desno). (Foto: arhiv Občine Ljubno)  Devetih najboljših učencev Osnovne šole Ljubno z županom Franjem Naraločnikom (levo), učiteljico Ksenijo Poličnik (druga z leve) in ravnateljem mag. Samom Kramerjem (desno). (Foto: arhiv Občine Ljubno)

Najboljši devetošolci OŠ Ljubno na sprejemu pri županu


Nastasja Kotnik, 23.6.2020 6:05:00

Na sprejemu pri županu Občine Ljubno Franju Naraločniku se je mudila skupina devetih najboljših učencev Osnovne šole Ljubno, ki so v tem času zaključili svoje osnovno šolanje. Z učenci sta prišla tudi ravnatelj mag. Samo Kramer in učiteljica Ksenija Poličnik.


 


Letošnje šolsko leto je bilo zaradi ukrepov ob koronavirusu povsem drugačno od ostalih, a se je šola dobro organizirala in uspešno izpeljala pouk na daljavo, je med drugim v pozdravnem nagovoru omenil župan. »Veseli smo in ponosni na uspehe, ki jih dosegate na različnih področjih in ob odhodu na šolanje v druge kraje vam želimo prav tako dobre rezultate,« je med drugim dejal Naraločnik. Mladim je povedal, da so na občini vedno pripravljeni prisluhniti njihovim morebitnim pobudam ali jim, v skladu z zmožnostmi, priskočiti na pomoč, če bi bilo to potrebno. »V takih primerih nikar ne oklevajte in se obrnite na nas,« je še dodal.


 


Nagovoril jih je tudi ravnatelj Kramer, ki je izpostavil dobro sodelovanje med šolo in občino, ki šoli nudi podporo. Med drugim je bilo tako omogočeno mladim, da so v lanskem letu sodelovali na Mednarodnih igrah mladih in si z gostovanji v tujini širili obzorja. »Iz take občine mladi ne bežijo drugam,« je dejal ravnatelj. Besedo so dobili tudi obiskovalci, ki so predstavili svoje nadaljnje cilje na poklicni poti oziroma pri izobraževanju.


 


sprejem-zupan-ljubno-vmesna


Župan Franjo Naraločnik je mladim povedal, da so na občini vedno pripravljeni prisluhniti njihovim morebitnim


pobudam ali jim v skladu z zmožnostmi priskočiti na pomoč. (Foto: arhiv Občine Ljubno)


 


Župan je vsakemu od njih podelil darilo občine in slovensko zastavo ter jih povabil, da tudi v prihodnosti ostanejo dejavno povezani z dogajanji v svojem kraju.


 

MehaM
Oglas
MegaM
Oglas


logo-white-neg

Savinjske novice d.o.o.

Šmihelska cesta 2, 3330 Mozirje, T: 03 839 07 90, splet@savinjske.com
Naložbo (Vavčer za digitalni marketing – izdelavo spletne strani in spletne trgovine)
sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.