banner-728-90
Oglas
menu
Župan Občine Žalec Janko Kos je sprejel najuspešnejša športnika in športnico Občine Žalec v letu 2019. (Foto: Tone Tavčer)  Župan Občine Žalec Janko Kos je sprejel najuspešnejša športnika in športnico Občine Žalec v letu 2019. (Foto: Tone Tavčer)

Naj športnik Občine Žalec za leto 2019 je Timi Zajc


Nastasja Kotnik, 21.6.2020 6:53:00

Župan Občine Žalec Janko Kos je sprejel najuspešnejša športnika in športnico Občine Žalec v letu 2019. Zaradi koronakrize je odpadel osrednji slavnostni dogodek in je podelitev priznanj potekala v prostorih občinske uprave.


 


Priznanje za najuspešnejšo športnico je prejela judoistka Anamari Klementina Velenšek, ki je v letu 2019 osvojila 3. mesto na veliki nagradi v Tel Avivu in Zagrebu, ter 3. mesto na Grand Slamu v Bakuju. Naj športnik Občine Žalec za leto 2019 pa je postal smučarski skakalec, član SSK Ljubno, Timi Zajc. Naziv si je prislužil z odličnimi rezultati celotne sezone, med katerimi izstopata zmaga na tekmi svetovnega pokala v poletih in doseženo 2. mesto na posamični tekmi svetovnega pokala v Sapporu. Timi je bil v pretekli sezoni najuspešnejši slovenski smučarski skakalec z osvojenim skupnim 9. mestom v seštevku svetovnega pokala.


 


Ekipa leta so postale rokometašice RK Zelene doline Žalec, ki so na državnem prvenstvu Slovenije osvojile 2. mesto. Ostalim prejemnikom priznanj za športne dosežke bodo priznanja podeljena v torek, 23. junija 2020.


 

MehaM
Oglas
MegaM
Oglas


logo-white-neg

Savinjske novice d.o.o.

Šmihelska cesta 2, 3330 Mozirje, T: 03 839 07 90, splet@savinjske.com
Naložbo (Vavčer za digitalni marketing – izdelavo spletne strani in spletne trgovine)
sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.