banner-728-90
Oglas
menu
Utrinek s predstavitve v M Hotel Ljubljana. (Foto: Manca Birk)  Utrinek s predstavitve v M Hotel Ljubljana. (Foto: Manca Birk)

Slovenci smo dobili svoj prvi »booking« portal MojaSlovenija.org


Nastasja Kotnik, 20.6.2020 8:36:00

Na portalu MojaSlovenija.org bo na enem mestu zbrana večina slovenskih turističnih ponudnikov, tako nastanitvenih kot nenastanitvenih, z razkošjem vsega lepega, kar ponuja Slovenija. Portal spodbuja slovenski turizem v času po korona krizi, ki je turizem še posebej prizadela. Na predstavitvi v hotelu M Hotel Ljubljana so nov projekt podprli tudi znani obrazi, med njimi Alenka Košir, Luka Jezeršek in Robert Kranjec.


 


NE LE NAMESTITVE, TUDI PONUDBA DOŽIVETIJ V OKOLICI


Spletni portal MojaSlovenija.org smo dobili ravno v času, ko Slovenci prejemamo bone za dopust. Portal bo številnim močno olajšal izbiro in rezervacijo. Na enem spletnem mestu bo pregledno predstavljena celotna ponudba slovenskih namestitvenih kapacitet, od hotelov do apartmajev, turističnih kmetij, glampingov, športnih aktivnosti, vodenih aktivnosti in drugih doživetij, ki na portalu booking.com niso zajeti.


 


Na spletnem mestu boste lahko naredili zgolj rezervacijo, namestitev pa se plača pri ponudniku, tako da bodo lahko vsi gostje uporabili tudi nove turistične bone. Za ponudnike je uporaba portala brezplačna.


 


»Veseli smo, da bodo lahko tudi majhni ponudniki izenačeni z večjimi oziroma v iskalni uvrstitvi celo nad njimi. To je priložnost še posebej za tiste, ki nimajo marketinških budžetov, in tudi za tiste, ki celo nimajo razvitih lastnih rezervacijskih sistemov ali svojih spletnih strani. Portal bo omogočal optimalno izbiro, saj bo na zelo pregleden način predstavil ponudbo kraja, kjer se je potrošnik odločil letovati, in vse, kar ta kraj ponuja. Prispeval bo k večjemu izkoristku akcije turističnih bonov za kar najširšo publiko,« je povedal Sašo Krumpak, ustanovitelj podjetja Happy Tours in eden izmed ustanoviteljev portala MojaSlovenija.org.


 


Portal bo opozoril tudi na anomalije pretiranih dvigov cen in tudi na ta način prispeval k večjemu izkoristku akcije turističnih bonov za kar najširšo publiko.


 


ZNANI OBRAZI – PROMOTORJI ZA OBISK LEPOT SLOVENIJE


Portal MojaSlovenija.org so podprli tudi trije znani obrazi – Alenka Košir, promotorka zdravega življenjskega sloga, Luka Jezeršek, kuharski mojster in Robert Kranjec, nekdanji slovenski smučarski skakalec in svetovni prvak.


 


»Običajno smo mislili, da za kakovostno življenje potrebujemo globalizacijo na različnih področjih. Vendar se zdi, da so časi globalizacije mimo. Zdaj je čas za lokalizacijo. Veselim se spoznavanja naše čudovite sLOVEnije. In mislim, da bomo ne glede na vse navdušeni. Ne poznam Slovenije tako dobro, kot bi si jo želela poznati. Boni, ki jih bomo dobili, bodo tudi zelo dobra spodbuda, da bomo šli v kakšen manj tipično turističen kraj,« je povedala Alenka Košir.


 


Slovenija je te dni dobila Michelinov vodnik, v katerega se je s priznanjem 'The Plate Michelin' uvrstil tudi Dvor Jezeršek pod vodstvom Luke Jezerška. »Finančno je kriza zarezala zelo globoko in kar najbolj bega ta trenutek, je to, da ni jasno, kje pravzaprav smo. Ker Jezerški ne znamo počivati, smo izkoristili ta čas in na trg lansirali Jezeršek e-catering. Naš glavni cilj je bil predvsem, da dejavnosti ne krčimo, torej, da ne odpuščamo sodelavcev in čeprav včasih ni videti tako, je lahko kriza tudi priložnost. Zaganjamo počasi, a na koncu bomo vsi zmagovalci. Prednost novega portala MojaSlovenija.org je predvsem v tem, da kot uporabnik na enem mestu najdem vse, kar potrebujem za kakovosten in nepozaben oddih v prelepi Sloveniji,« je povedal.


 


Tudi Robert Kranjec je nad novim portalom navdušen in namerava dopustovati v Sloveniji, natančneje v Logarski dolini. »Ker smo aktivna družina, smo letos namenjeni v Logarsko dolino. Tudi športniki smo bili v času korona krize zelo finančno prizadeti, zato slovenskemu turizmu in tudi kulturi želim, da se čim prej postavita nazaj na noge. In seveda, da raziščemo našo lepo Slovenijo,« je povedal.


 


PORTALU SE PRIKLJUČUJE VSE VEČ SLOVENSKIH PONUDNIKOV TURISTIČNIH STORITEV


»S portalom MojaSlovenija.org je že v tem trenutku podpisalo sodelovanje več kot petdeset slovenskih hotelov in nove pogodbe prihajajo sedaj po deset na dan,« je povedal Viljam Kvalič, ustanovitelj portala MojaSlovenija.org.


 


Približati se želijo tudi tistemu delu populacije, ki ni navajen uporabljati internetnih rezervacij. Zato bodo nudili pomoč po telefonu, ki bo na voljo 24 ur na dan.


 


»Verjamem, da večina med nami že opravljala hotelske rezervacije preko kakšnih podobnih rezervacijskih sistemov, vendar so bili doslej to najverjetneje tuji portali. Niso bili specializirani samo za področje ene države. In najpomembnejše, niso omogočali tega, da poiščemo tudi nenastanitveno turistično ponudbo v bližnji okolici. Seveda, uporabniki bodo na našem portalu lahko pregledali možnosti porabe turističnih bonov in zanje dobili največ, kar lahko,« je še dodal Viljam Kvalič.


 


Portal bo dostopen od 25. junija naprej.


 

MehaM
Oglas
MegaM
Oglas


logo-white-neg

Savinjske novice d.o.o.

Šmihelska cesta 2, 3330 Mozirje, T: 03 839 07 90, splet@savinjske.com
Naložbo (Vavčer za digitalni marketing – izdelavo spletne strani in spletne trgovine)
sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.