banner-728-90
Oglas
menu
Utrinek z lanske prireditve ob praznovanju Olimpijskega dne. (Foto: Olympic.si)  Utrinek z lanske prireditve ob praznovanju Olimpijskega dne. (Foto: Olympic.si)

Olimpijski dan 2020


Nastasja Kotnik, 18.6.2020 11:37:00

23. junija nacionalni olimpijski komiteji po vsem svetu praznujejo Olimpijski dan, začetek olimpijskih iger moderne dobe. Tudi na Olimpijskem komiteju Slovenije – Združenju športnih zvez vsako leto pripravijo aktivnosti, s katerimi obeležijo rojstvo največjega športnega dogodka moderne dobe.


 


Letošnjega Olimpijskega dne so se lotili digitalno in ne bo le 23. junija, temveč bo trajal kar cel mesec. Za vse športne navdušence so pripravili OLIMPIJSKI NAGRADNI KVIZ na temo ”Kako dobro poznate naše olimpijce in njihove dosežke?”


 


Preverite kakšna vprašanja so vam letos postavili slovenski olimpijci. Z malo sreče vas nagradijo z olimpijsko majico ali buffom. Da pa ne bodo delali le možgančki, so kvizu dodali tudi OLIMPIJSKI NAGRADNI IZZIV – enotedenski izziv telesnih sposobnosti. Pridružite se, vztrajajte 7 dni in se potegujte za športne nagrade.


 


olimpijski-dan-vmes


MehaM
Oglas
MegaM
Oglas


logo-white-neg

Savinjske novice d.o.o.

Šmihelska cesta 2, 3330 Mozirje, T: 03 839 07 90, splet@savinjske.com
Naložbo (Vavčer za digitalni marketing – izdelavo spletne strani in spletne trgovine)
sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.