banner-728-90
Oglas
menu
Med kandidatkami za mis je tudi 19-letna Dea Sofia Irmančnik iz Spodnjih Kraš. (Foto: osebni arhiv)  Med kandidatkami za mis je tudi 19-letna Dea Sofia Irmančnik iz Spodnjih Kraš. (Foto: osebni arhiv)

Dea Sofia Irmančnik iz Spodnjih Kraš finalistka za Miss Slovenija 2020


Tatiana Golob, 18.6.2020 9:03:00

V Rimskih termah je potekala polfinalna prireditev Miss Slovenije 2020. Med kandidatkami za mis je tudi 19-letna Dea Sofia Irmančnik iz Spodnjih Kraš. Dei je na prireditvi uspela uvrstitev med 21 deklet, ki so se uvrstile v finale za Miss Slovenije 2020 za Miss sveta 2020.


 


SVOJ PROSTI ČAS PREŽIVLJA NA TRENINGIH KICKBOKSA


Kot kandidatka je Dea žiriji povedala, da prihaja iz Spodnji Kraš, malega kraja v prelepi Zgornji Savinjski dolini. Povedala je, da uživa v naravi, rada ureja okolico svojega doma, se poigra s svojo psičko, občasno se preizkusi tudi v pripravi okusnih jedi. Zadnjih nekaj let svoj prosti čas preživlja na treningih kickboksa, kjer se sprošča, nabira kondicijo. Treningi jo tudi navdihujejo, saj meni, da v življenju brez borbe pač ne gre. Tako s svojo osebnostjo kot zunanjo lepoto je prepričala žirijo na prireditvi v Rimskih termah in se uvrstila med finalistke.


 


dea 2


S svojo osebnostjo in zunanjo lepoto je prepričala žirijo in se uvrstila med finalistke. (Foto: osebni arhiv)


 


DEA SE DOKAZUJE TUDI SKOZI RAZLIČNE IZZIVE


Skozi letošnjo zgodbo projekt Miss Slovenije v sodelovanju s poslovnimi partnerji kandidatkam predstavlja različna delovna mesta v slovenskih podjetjih, s svojo spretnostjo pa so se morale izkazati tudi dekleta. Pod sloganom Podpirajmo slovensko in podprimo Slovenijo je tako Dea izdelala pirh v duhu kulturne dediščine domačega kraja. Na njem je upodobila znamenitosti občine Nazarje.


 


dea 3


Dea je pokazala svojo ustvarjalnost s slikanjem lokalnega motiva na pirh. (Foto: osebni arhiv)


 


Med drugim je morala izdelati svojo lastno kreacijo, popolnoma razgradljivo in okolju prijazno eko obleko. Te so dekleta izdelovale v samoizolaciji iz recikliranih odpadnih materialov podjetja Tosama Slovenija. Tik pred razglasitvijo karantene so imele priložnost sodelovati na sejmu Dom s slovenskim proizvajalcem toplotnih črpalk, podjetjem Kronoterm.


 


Pred Deo in ostalimi finalistkami je še nekaj izzivov, v jeseni pa bo odločeno, katera izmed njih bo Slovenijo zastopala na prestižnem tekmovanju Miss World 2020.


 

MehaM
Oglas
MegaM
Oglas


logo-white-neg

Savinjske novice d.o.o.

Šmihelska cesta 2, 3330 Mozirje, T: 03 839 07 90, splet@savinjske.com
Naložbo (Vavčer za digitalni marketing – izdelavo spletne strani in spletne trgovine)
sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.