banner-728-90
Oglas
menu
V Mozirju in na Rečici ob Savinji je Miha Deželaka pričakala velika množica obiskovalcev. (Foto: Marija Šukalo)  V Mozirju in na Rečici ob Savinji je Miha Deželaka pričakala velika množica obiskovalcev. (Foto: Marija Šukalo)

Deželak junak v Mozirju in na Rečici ob Savinji


Marija Šukalo, 17.6.2020 16:56:00

Množica obiskovalcev darovala sredstva za otroke V teh dneh je po Sloveniji poteka velika dobrodelna akcija Radia 1 Deželak = junak. Z njo znani radijski voditelj Miha Deželak skupaj s svojo ekipo in poslušalci zbira denar za otroke iz socialno šibkih družin. Z zbranimi sredstvi bo omogočil številnim, da bodo lahko letovali na morju.


 


DAREŽLJIVI TUDI V NAŠI DOLINI


Njegova pot je bila razdeljena na osem etap po krajih Slovenije. Etape so bile polne trdega dela, številnih ovir, vzponov, padcev in presenečenj. V tretji se je ustavil tudi v Mozirju in na Rečici ob Savinji. V obeh krajih je ekipo pričakala velika množica obiskovalcev, ki so pozdravili junaka in darovali sredstva za otroke. Gostje so bili deležni kulinaričnih specialitet naše doline in zanimivega programa.


 


SLAVNOSTNI SPREJEM


19. junija naj bi prispel na Debeli Rtič, kjer ga bo tradicionalno pričakal slavnostni sprejem. Tam bo Deželak zvedel za zbrani znesek, ki bo popeljal otroke na morje.


 

MehaM
Oglas
MegaM
Oglas


logo-white-neg

Savinjske novice d.o.o.

Šmihelska cesta 2, 3330 Mozirje, T: 03 839 07 90, splet@savinjske.com
Naložbo (Vavčer za digitalni marketing – izdelavo spletne strani in spletne trgovine)
sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.