savinjske novice
Oglas
menu
Plačana objava Plastika Skaza  Plastika Skaza

Skaza (virtualno) odpira svoja vrata


Janja Urankar Berčon


V petek, 5. junija, na SVETOVNI DAN OKOLJA, bo v podjetju Plastika Skaza, od 10. ure dalje, potekal Dan odprtih vrat. Slednji bo organiziran virtualno, spremljate ga lahko v živo preko družbenega omrežja Facebook.


V podjetju Plastika Skaza delujejo po načelih trajnostnega razvoja. Z jasno vizijo, ki jo imajo in se odraža v razvoju inovativnih izdelkov, povezujejo ljudi z naravo. Poganjajo jih vrednote, ki so vir odgovornega izpolnjevanja danih obljub, visokih ciljev za doseganje pričakovanj kupcev, poguma pri iskanju navdihujočih rešitev in trajnostne naravnanosti, ki jo dokazujejo s spoštovanjem naravnih virov. V Skazi ustvarjajo izdelke, ki so del krožnega gospodarjenja, brez odpadkov. Oblikujejo sodobne, inovativne rešitve iz bio in razgradljivih materialov. Inovativnost usmerjajo v rešitve, prijazne do ljudi, do skupnosti in do narave. Svoje uspehe povezujejo z družbeno odgovornimi projekti.


 


Skaza odpira svoja vrata na dan, ki so ga izbrali namensko. Svetovni dan okolja. Kakor je glavni namen svetovnega dneva okolja širiti zavedanje o potrebi ohranjanja in izboljševanja okolja, tako je njihovo poslanstvo pomagati ohranjati lep in čist planet.


 


Tekom javljanja v živo bodo odgovorili na vprašanje, zakaj v Skazi delajo to, kar delajo. Pokazali, kaj in kako delajo dobro za okolje in ljudi. Pojasnili, zakaj je pri tem pomembna zdrava in močna organizacijska kultura in katere vrednote predstavljajo njeno osnovo. Spregovorili o tem, kakšna bo prihodnost plastike in kakšna je vizija podjetja. Razkrili njihove tehnološke prednosti in pokazali novosti. Ena najnovejših potez je kuhinjski kompostnik Bokashi Organko v novih trendi barvah.


 


kompostko


 


Ali ste vedeli, da biološki odpadki zavzemajo kar polovico vseh odpadkov na svetu? Gre za pereč okoljski problem, pri reševanju katerega lahko s pravilnim in odgovornim ravnanjem sodeluje prav vsak izmed vas. Pri tem so vam v pomoč inovativni kuhinjski kompostniki, ki so jih razvili v Skazi. Bokashi Organko predstavlja najučinkovitejšo trajnostno rešitev za kompostiranje bioloških odpadkov in ekološko vrtnarjenje, njegova uporaba pa je povsem enostavna in primerna za vse, ki živite bodisi v urbanih središčih bodisi na podeželju.


 


V Skazi zase pravijo, da so partnerji za posel in življenje. Poslovim partnerjem namreč zagotavljajo lastne celostne rešitve za zahtevne izzive.


 


skaza_proizvodnja_800


 


Končnim kupcem ponujajo izdelke za lepše vsakdanje življenje. Zaupajo jim ugledni proizvajalci s področja elektronike in pohištvene industrije, njihove inovativne izdelke za končne kupce v svoje programe vključujejo priznane trgovske verige širom sveta. Letos so se odločili za pogumno potezo, svoje delovanje so razširili na nov ključni steber, področje medicine.


 


Vse to in še več bodo razkrili v virtualnem dogodku, v petek, 5. junija, ob 10. uri, ko bodo z vami Tanja Skaza (lastnica podjetja), dr.Robert Agnič (direktor podjetja), Bart Stegeman (direktor podjetja), dr.Branka Viltužnik (vodja raziskav in inovacij), Polonca Marzel (skrbnica ključnih kupcev lastne blagovne znamke), Jana Hrnčič (managerka za razvoj poslov na področju industrije) ter Janja Urankar Berčon (vodja oddelka za odnose z javnostmi).


 


Vabljeni k ogledu v živo, do takrat pa razmislite o tem, kako lahko vi pomagate planetu, da ga bomo vsi skupaj tudi v prihodnje ohranjali lepega in čistega.


 


Pasica_danodprtihvrat_


 

MehaM
Oglas
Poplave 2023
Oglas


logo-white-neg

Savinjske novice d.o.o.

Šmihelska cesta 2, 3330 Mozirje, T: 03 839 07 90
Naložbo (Vavčer za digitalni marketing – izdelavo spletne strani in spletne trgovine)
sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.