banner-728-90
Oglas
menu

15. Pokaži kaj znaš


Marija Šukalo, 10.3.2020 12:13:00

V bočkem kulturnem domu se je pelo, igralo in smejalo V nedeljo, 16. februarja, se je v bočkem kulturnem domu pelo, igralo in smejalo. Domače kulturno društvo je namreč pripravilo 15. tradicionalno prireditev Pokaži kaj znaš. Številni obiskovalci so lahko uživali v dvournem programu.


ZANIMIV IZBOR VOKALNIH IN INSTRUMENTALNIH PESMI


Z zanimivim izborom pesmi so se predstavili Ljudske pevke Lipa, Sestrice Vodovnik, Fantje treh vasi, Kvartet Štiglic, Nika Praznik, Moški pevski zbor Zarja, vokalna skupina Tona vokala. Marsikdo iz občinstva se je zaželel zavrteti ob melodijah harmonikarskega sestava Sverjanski gadi, dua Opala in harmonikarjev Andreja Raka.


MUZIKANTI ZDRUŽENI V EN ANSAMBEL


Muzikanti iz različnih krajev so si nadeli ime Pijana Avstrija. Humorno-glasbeni nastop je navdušil do te mere, da so morali odigrati dodatne viže. Marjana Rihter je v likih Lizike in Poldija iz Zavodnja premlela vse aktualne teme današnjega časa. Na svojstven način se je dotaknila »skokov čez plot«, vinjenosti, »korona pirusa« in kitajske hrane. Da ne bi bila preveč motila ostalih nastopajočih, jo je od časa do časa z odra pospremila moderatorka programa Tina Krebs.logo-white-neg

Savinjske novice d.o.o.

Savinjska cesta 4, 3331 Nazarje, T: 03 839 07 90, splet@savinjske.com