banner-728-90
Oglas
menu
Med selitvijo v nove prostore: (z leve) Nastja Kramer, Andreja Stopar in Ana Kramer. (Foto: arhiv podjetja Malinca)  Med selitvijo v nove prostore: (z leve) Nastja Kramer, Andreja Stopar in Ana Kramer. (Foto: arhiv podjetja Malinca)

Malinca se seli na novo lokacijo, a ostaja zvesta SAŠA regiji


Primož Vajdl, 18.5.2020 18:17:00

Hitrorastoče podjetje Malinca, ki je znano kot blagovna znamka z ekološko prehrano in naravno kozmetiko ter hkrati portal z recepti in nasveti za zdravo življenje, svoje prostore v Velenju seli na novo lokacijo. Odslej jih bo mogoče najti na Cesti Simona Blatnika 16.


ŽE PETA SELITEV V SEDMIH LETIH


Zaradi povečanja naročil in širitve poslovanja je to že peta selitev v sedmih letih, a Malinca še naprej ostaja zvesta Savinjsko-šaleški regiji. Selitev v večje poslovne prostore je bila iz navedenih razlogov nujna, pojasnjuje Nastja Kramer, soustanoviteljica podjetja Malinca, odločitev, da ostanejo zvesti lokalnemu okolju, pa po njenih besedah lahka. Želja po prispevku k razvoju lokalne skupnosti ostaja namreč ena izmed njihovih prednostnih nalog. Večji poslovni prostori bodo podjetju omogočali boljše storitve za stranke.


IDEJA NAJSTNIC PRERASLA V USPEŠNO PODJETJE


Začetki podjetja sovpadajo z idejo prijateljic in soustanoviteljic Nastje Kramer in Andreje Stopar, ki sta v celoto povezali zdrav način življenja, veselje do kuhanja in navdušenje nad spletnim marketingom. Poslovna ideja je z leti prerasla v uspešno podjetje, ki trenutno zaposluje osem ljudi. Prisotni so na slovenskem, hrvaškem in nemškem tržišču, skupno so odposlali že več kot 170 tisoč paketov. Glede na realizacijo v prvem četrtletju letos napovedujejo kar 60-odstotno rast.


Savinjske novice
Oglas
Savinjske novice
Oglas


logo-white-neg

Savinjske novice d.o.o.

Šmihelska cesta 2, 3330 Mozirje, T: 03 839 07 90, splet@savinjske.com