banner-728-90
Oglas
menu
Fotografija je simbolična. (Foto: Freepik.com)  Fotografija je simbolična. (Foto: Freepik.com)

V Nazarjah začela delati nova zobozdravnica


Štefka Sem, 12.5.2020 19:10:00

V Zgornjesavinjskem zdravstvenem domu Nazarje vse dejavnosti izvajajo po posebnih predpisanih režimih, saj epidemija novega koronavirusa še traja. Pacienti dobijo vsa posebna navodila ob naročanju oziroma pri vstopu v zdravstvene postaje. Sprejemajo samo naročene paciente, z delom pa so v ponedeljek začele tudi zobne ambulante.


NOVA ZOBOZDRAVNICA JE NATAŠA ZINOVSKA


To velja tudi za zobno ambulanto za odrasle v Nazarjah, ki jo po novem vodi zobozdravnica Nataša Zinovska z zobno asistentko Sabino Vukosavljević. Pacienti lahko za naročila v ordinacijskem času po telefonu pokličejo svojega zobozdravnika in se dogovorijo za termin. To velja za vse štiri zobne ambulante pod okriljem nazarskega zdravstvenega doma – ambulanti za otroke in odrasle na Ljubnem, ambulanto v Nazarjah in otroško ambulanto v Mozirju.


ZOBOZDRAVNIKI SPREJEMAJO SAMO NAROČENE PACIENTE


Zaradi strogih navodil za delo tudi zobozdravniki trenutno sprejemajo samo naročene paciente. V kolikor bo potrebno oziroma bi se čakalne dobe začele podaljševati, bodo poskusili zagotoviti podaljšanje delovnega časa ordinacij, je povedala vršilka dolžnosti direktorice nazarskega zdravstvenega doma Božena Herzog.


PONOVNO DELAJO TUDI REFERENČNE AMBULANTE


Delo normalno poteka na oddelku fizioterapije, delati so v teh dneh začeli tudi v referenčnih ambulantah. V nazarskem zdravstvenem domu je že mogoče obiskati ortodonta, diabetologa, psihologa in okulista. Ambulanta medicine dela deluje ob četrtkih in petkih, še vedno pa so »v mirovanju« vse preventivne dejavnosti.


 

Savinjske novice
Oglas
Savinjske novice
Oglas


logo-white-neg

Savinjske novice d.o.o.

Šmihelska cesta 2, 3330 Mozirje, T: 03 839 07 90, splet@savinjske.com