banner-728-90
Oglas
menu
Obnova krožišča naj bi bila zaključena do konca tedna. (Foto: Benjamin Kanjir)  Obnova krožišča naj bi bila zaključena do konca tedna. (Foto: Benjamin Kanjir)

Kmalu brez poskakovanja pri mozirskem Hoferju


Benjamin Kanjir, 4.5.2020 15:50:00

Delavci podjetja VOC Celje so se lotili obnove asfaltne prevleke v krožišču v Mozirju, kjer je izvoz za Lepo Njivo. Vožnja skozi to krožišče zadnjih par let ni bila prijetna, saj je bila asfalt naguban in razpokan.


AVTOMOBILI POSKAKOVALI, MOTORISTI V NEVARNOSTI


Stanje cestišča je bilo najslabše prav v omenjenem izvozu, kjer so osebni avtomobili kar poskakovali, za voznike motornih koles pa je bila vožnja že nevarna. Izvajalci so najprej strojno odstranili zgornjih osem centimetrov asfaltne prevleke, polaganje novega asfalta pa bo zaključeno še ta teden.


ZASTOJI V ČASU PROMETNIH KONIC


V času prometne konice je danes zaradi delne zapore ceste prihajalo do daljših zastojev v obe smeri in podobno situacijo je pričakovati tudi v prihodnjih dneh, zato strpnost ne bo odveč, za pot iz doline pa si velja vzeti kakšno minuto več.


KrozisceUpravniCenter


Zastoj danes malce po drugi uri pri mozirskem upravnem centru; kolona v smeri Nazarij se je vlekla do odcepa za osnovno šolo, v smeri Celja pa do Soteske. (Foto: Uroš Kotnik) 


kolona-01-800pxSavinjske novice
Oglas
Savinjske novice
Oglas


logo-white-neg

Savinjske novice d.o.o.

Šmihelska cesta 2, 3330 Mozirje, T: 03 839 07 90, splet@savinjske.com