banner-728-90
Oglas
menu

PUP-Saubermacher ponovno odpira zbirni center v Podhomu


Tatiana Golob, 1.5.2020 13:42:00

Zbirni center (ZC) v Podhomu se po prvomajskih praznikih ponovno odpira za fizične osebe, in sicer bo odprt vsak torek od 8.00 do 15.30 in vsak četrtek od 10.00 do 17.00 ter vsako prvo soboto v mesecu od 8.00 do 12.00, dan pred praznikom pa do 14. ure.


VSTOP MOGOČ Z OSEBNIM DOKUMENTOM IN POLOŽNICO


Vstop v ZC bo mogoč z osebnim dokumentom in položnico podjetja PUP-Saubermacher. V primeru, da stranka ne bo imela s sabo položnice, vstop v ZC ne bo mogoč. V primeru oddaje plačljivih odpadkov (na primer gradbenih odpadkov) bo potrebno ob zaključku oddaje odpadkov podpisati tehtalni list.


OBVEZNA UPORABA ZAŠČITNE MASKE, ROKAVIC IN OSEBNEGA PISALA


Vstop v ZC bodo imele zdrave osebe z osebnim vozilom oziroma z osebnim vozilom s prikolico. Zaradi preprečitve širjenja virusa covid-19 bo morala vsaka oseba ob vstopu v ZC nositi zaščitno masko in rokavice, v primeru podpisa spremne dokumentacije pa bo uporabila svoje pisalo.


ODPADKE V USTREZNE ZABOJNIKE RAZVRSTIJO OBČANI SAMI


Občani morajo odpadke že doma pripraviti tako, da poteka razvrščanje v ZC nemoteno in čim hitreje. Občani v ZC sami razvrstijo odpadke v za to namenjene zabojnike/kesone, delavci v ZC so jim lahko le v pomoč glede svetovanja pri razvrščanju odpadkov. Na območju oddaje odpadkov sta lahko istočasno največ dve stranki.


 

Savinjske novice
Oglas
Savinjske novice
Oglas


logo-white-neg

Savinjske novice d.o.o.

Šmihelska cesta 2, 3330 Mozirje, T: 03 839 07 90, splet@savinjske.com